Prostatita bacteriana

Prostatita Cronica – Cauze, Simptome, Tratament

Prostatita Prostatita prostatita bacteriana un termen general care se referă la inflamația prostatei localizată direct sub vezica urinară la bărbați, care uneori este cauzată de o infecție.

etapele prostatitei și tratamentul acesteia stadiul prostatitei cronice

Prostatita cauzează adesea urinări dureroase sau dificile. Prostatita afectează oameni de toate vârstele, dar tinde sa fie mai frecventă la bărbați de 50 de ani sau mai tineri.

Prostatita poate fi cauzată de o serie de lucruri diferite și pot fi de obicei tratate cu antibiotice. În funcție de cauză, prostatita poate surveni treptat sau brusc; poate să revină la starea inițială rapid, fie pe cont propriu sau cu tratament.

reduce cpp prostata urorek recenzii pentru prostatită

Unele tipuri de prostatită pot dura luni de zile sau pot să reapară, depinde de caz. Simptome Simptomele asociate cu prostatita pot varia în funcție de cauza care stă la baza inflamației. Rapiditatea și severitatea de debut este, de obicei, cea mai pronunțată la prostatita bacteriană acută.

urină roșie cu prostatită tratamentul prostatitei și adenomului cu peroxid

Simptomele pot include: durere sau senzație de arsură la urinare; prostatita bacteriana de urinare; urinare frecventă, în special în prostatita bacteriana nopții; nevoia urgentă de a urina; dureri abdominale, inghinale sau lombare; durere în zona dintre scrot și rect; durere sau disconfort la nivelul penisului sau testiculului; orgasmele dureroase; Cauze Prostatita acută bacteriană este adesea cauzată de tulpini de bacterii comune.

Infecția poate începe atunci când bacteriile din urină trec în prostată. Antibioticele sunt folosite pentru a o trata. Aceasta se numește prostatită bacteriană cronică.

de ce te doare rinichiul stang a fost descrisă prostatita

Infecție bacteriană nu este singura cauză a prostatitei. În multe cazuri de prostatita, cu toate prostatita bacteriana, cauza nu este niciodată identificată.

Factori de risc Factorii de risc pentru prostatită includ: bărbații tineri sau de vârstă mijlocie, cu toate că oamenii de toate vârstele pot fi afectate de prostatită; antecedente de prostatită; având o infecție la nivelul vezicii urinare sau tubului care transportă urina și sperma la nivelul penisului; având un traumatism pelvin, cum ar fi un accident de la mersul pe bicicletă; consumul insuficient de prostatita bacteriana folosirea un cateter urinar, un tub introdus în uretra pentru a drena vezica; contact sexual neprotejat.

învinge prostatita pentru totdeauna dureri de spate in partea stanga cu prostatita

Mai multe despre acest subiect