Completeaza acest formular si te contactam noi!

E-mail:
Telefon:
Detalii suplimentare (optional):
Produse:
Ex: Pixuri, usb-uri, tricouri, etc.
Cantitate:
Cantitate minima: 10 bucati.
Culori dorite:
Ex: Negru, rosu cu albastru, etc.
Personalizare:(nr. culori si pozitii)
Ex: 2 culori pe fata si 3 culori pe verso
Termen de livrare:
Ex: Maxim 2 saptamani
Locatie livrare:
Ex: In Constanta
Alte detalii:
Ex: Am nevoie de produse cu tematica medicala

Produse promotionale personalizate

Chiar daca mediul online a intrat pe primul loc in topul metodelor sau a canalelor de promovare a unei afaceri sau a unui eveniment anume, zona de produse promotionale in format fizic este inca foarte dinamica si tot mai diversificata.

Promovarea offline si cea online sunt complementare. Fiecare are un anumit specific si, in plus, se potriveste mai bine unui anumit tip de business, respectiv unui anumit serviciu, produs sau eveniment.

Un marketing eficient trebuie sa aiba o abordare duala, adica sa fie prezente atat in mediul online cat si in cel fizic. Iar la promovarea in mediul fizic noi ne pricepem cel mai bine.

Produse promotionale

Cu o experienta vasta in acest domeniu, al productiei publicitare si de materiale promotionale, Lexivo Promotionale si-a diversificat constant oferta de produse promotionale, pentru a putea onora chiar si cele mai neobisnuite cerinte si comenzi din partea clientilor nostri.

10.000 de modele de produse promotionale disponibile

Catalogul nostru de produse si materiale publicitare contine peste 10.000 de articole personalizabile, acoperind prin specificul lor oarte multe domenii de activitate si oferind foarte multe posibilitati de combinare sau de utilizare.

Fiecare dintre aceste produse promotionale pe care noi le livram din stoc sau la comanda sunt personalizate potrivit cerintelor si specificatiilor clientului.

Pentru a obtine cele mai bune rezultate, iar materialele promotionale sa fie la cele mai inalte standarde de calitate pastrand totusi un raport calitate – pret optim pentru client, noi importam aceste obiecte personalizabile direct din Europa si China, de la furnizori de renume, fara a trece prin intermediari.

O componenta importanta a produselor promotionale regasite in oferta noastră este reprezentata de acele obiecte pe care le realizam la comanda. Aceste produse sunt 100% create si adaptate specificatiilor clientilor nostri.

Fie ca este vorba de USB-uri in forme atipice ori de pixuri ciudate, echipa noastra vine mereu cu idei noi, cu propuneri si solutii care sa reusească sa transmită cel mai bine mesajul campaniei de marketing respective.

Tehnici de personalizare a produselor promotionale

Insa ceea ce ne face lideri pe piata este grija fata de client si calitatea oferita acestora, fie ca este vorba de cea a produsului publicitar in sine, fie ca vorbim de calitatea personalizarii.

Personalizarea unui obiect promotional nu presupune numai imprimarea sau gravarea mesajului pe un produs, ci este o munca mult mai ampla si mai laborioasa.  Alegerea mesajului sau a imaginii ce urmeaza a fi imprimate pe un material publicitar este sarcina si apanajul clientului.

Noi putem oferi insa, mai departe, serviciul DTP gratuit pentru produsele promotionale realizate la noi. Asadar, oferim DTP si creatie gratuite pentru toate produsele si materialele promotionale din oferta noastra, in limita a 60 minute/comanda. Costul pentru ceea ce depaseste aceasta durata se va calcula in functie de complexitate si durata.

Numarul foarte mare de tipuri si modele de produse promotionale presupune o multitudine de metode de personalizare, adaptate fiecarui tip de material si fiecarei utilizari.

Astfel, pentru tiraje mari si foarte mari de produse utilizam tampografia. Aceasta metoda de imprimare este folosita pentru imprimarea suprafetelor plane si a obiectelor neregulate. Desi este o metoda mai veche, ea este foarte utilizata inca pentru ca are o eficienta sporita si permite realizarea unui numar mare de produse personalizate intr-un timp scurt si la o calitate foarte buna.

Tampografia foloseste vopseluri speciale pentru fiecare tip de material in parte, asigurandu-se astfel si o durata de viata maxima pentru fiecare produs in parte.

Pentru tirajele mai mici dispunem de aparatura specializata de imprimare, care produc obiecte personalizate la costuri mici.

Printul UV este una dintre acestea. Compatibila cu aproape orice tip de material sau de produs, printul UV este o metoda de personalizare utilizata pentru a crea, de exemplu, produse promotionale tip stick-uri USB, pixuri, agende, mape de lucru, seturi personalizate de instrumente de scris, truse de scule cu logo-ul angajatorului, jocuri din lemn imprimate cu diverse mesaje sau imagini, jucarii, etc.

Tot prin print UV se pot realiza carti de vizita la comanda (ce se fac de obicei in serie mica), carduri, trofee pentru competitii interne sau pentru clientii fideli, sau carcase de telefon ori de laptop personalizate cu sigla firmei.

Gravura laser sau cea traditionala, mecanica, se folosesc de asemenea pentru a realiza produse promotionale speciale, precum unelte din metal pentru gratar, accesorii personalizate pentru biciclete, cutii din lemn sau metal gravate cu mesaje sau numele utilizatorului si tot asa. Imaginatia este singura noastra limita.

Termenul de livrare pentru produsele publicitare este in medie de 5-8 zile lucratoare de la comanda ferma, asta pentru ca totul se realizeaza punctual, la camanda. Livrarea se face gratuit catre orice zona a tarii.

Ca urmare a celor peste o mie de comenzi onorate prompt si profesionist catre clienti din intreaga tara am invatat ca aceste produse promotionale personalizate nu sunt numai simple materiale de promovare a unei afaceri sau a unei idei, ci reprezintă o carte de vizita ce ajunge la un potential client prin mijloace dintre cele mai variate si mai neobisnuite.

De aceea produsele promotionale pe care le oferi pentru promovarea businessului sau evenimentului tau trebuie sa se ridice la cele mai inalte standarde de calitate, care sa te reprezinte cu mandrie.