Completeaza acest formular si te contactam noi!

E-mail:
Telefon:
Detalii suplimentare (optional):
Produse:
Ex: Pixuri, usb-uri, tricouri, etc.
Cantitate:
Cantitate minima: 10 bucati.
Culori dorite:
Ex: Negru, rosu cu albastru, etc.
Personalizare:(nr. culori si pozitii)
Ex: 2 culori pe fata si 3 culori pe verso
Termen de livrare:
Ex: Maxim 2 saptamani
Locatie livrare:
Ex: In Constanta
Alte detalii:
Ex: Am nevoie de produse cu tematica medicala

Materiale promotionale personalizate

In materie de productie de materiale promotionale, ne mandrim cu faptul ca suntem profesionisti in adevaratul sens al cuvantului.

Cu o experienta mai mult decat relevanta in acest domeniu, echipa noastra este familiarizata cu toate tipurile de produse, de materiale promotionale, tehnici de imprimare si personalizare a aproape oricarui tip de obiect.

Materiale promotionale de la Lexivo

Materiale promotionale din materiale de calitate

Stim cat este de importanta calitatea materialelor promotionale pe care le comandati, caci de aceasta depinde, in cele din urma, si efectul pe care il obtineti. Fie ca ne referim aici la obiecte personalizate sau la printuri de diferite marimi si forme, toate ajung la client intr-o forma sau alta si toate va reprezinta.

Tocmai de aceea selectia de produse pe care o regasiti in catalogul nostru online si pe site este formata din acele materiale, obiecte si produse ce respecta intocmai criterii inalte de calitate, atentie la detalii si, de ce nu, versatilitate.

Magazinul online prezinta numeroase categorii si variate tipuri de produse tocmai pentru a satisface nevoile fiecarui client in parte si, implicit, a celor la care ajung in cele din urma aceste materiale promotionale create de noi.

Materiale promotionale la costuri reduse

Majoritatea articolelor pe care noi, aici la lexivo.ro, le personalizam sunt importate direct din Europa si China de la furnizori de renume, astfel ca si costurile sunt la un nivel minim, obtinandu-se un raport calitate-pret optim pentru clientii noștri.

Pe langa ceea ce importam, o componenta importanta este reprezentata de acele materiale pe care noi le producem in regim propriu sau in stransa colaborare cu producatori dedicati, precum  USB-uri in forma speciala sau pixuri cu clips usor atipice.

Tehnici de personalizare a materialelor promotionale

Pentru a transforma un simplu obiect intr-un material promotional de calitate utilizam cele mai noi tehnici de personalizare.

Personalizarea materialelor promotionale prin print UV

Print UV este una dintre metodele de data recenta folosita pentru a imprima orice fel de imagine pe o gama incredibil de mare de produse, cu texturi, forme si substraturi.

Acest procedeu de personalizare a dus metodele traditionale de imprimare digitala la un nou nivel, fiind solutia ideala pentru productia rapida si in tiraje mici si medii de materiale promotionale.

Printul UV are numeroase beneficii pentru client, prin acesta se personaliza chiar si obiecte cu grosimea de 15cm. Pe lista de materiale printabile se regasesc: hartia, metalul, PVC, lemnul, articole din sticla, plexiglass, piele, ceramica, etc..

Ca si obiecte transformate prin utilizarea metodei de printare UV cele mai des intalnite sunt: brichetele, pixuri, cărți de vizită, stick-uri USB, brelocuri, carcase de telefon, de laptop, etichete, trofee din plexiglass, rame foto si cutii, dar si panouri de control pentru industrie, rulete, obiecte din metal pentru gratar si altele.

Imprimarea UV se realizeaza in policromie, cu 6 culori, si lac. O noutate adusa de aceasta tehnica este reprezentata de posibilitatea de a printa folosind culoare alba  chiar si pe suprafete colorate.

Folosind tehnologia UV de creare a unor materiale promotionale atipice, clientul se poate bucura de o calitate excelenta a produsului finit, si asta intr-un timp foarte scurt.  Totodata, aceasta ne permite sa realizam tiraje mici, pentru a veni in intampinarea nevoilor punctuale ale clientilor nostri. Pentru imprimare UV folosim echipamente MIMAKI 3042-HG.

Personalizare materiale promotionale prin gravura

Gravura este o alta metoda de personalizare a obiectelor din portofoliul nostru. Oferim atat gravura laser cat si gravura mecanica. Gravura cu laser poate fi realizata pe foarte multe tipuri de materiale, precum sticlă, lemn, metal tratat, piele, granit, marmură, gresie, ceramică, plexiglas, carton, etc.

Aceasta procedură specială de inscripționare are rezultate exceptionale si poate fi folosita si pentru a realiza materiale promoționale de lux.

Gravura cu laser presupune utilizarea unui fascicul de lumină ce este focalizat pe un material si se deplaseaza pe suprafata acestuia urmand un anumit tipar realizat de un soft de computer. Se obtine astfel o vaporiza a stratului superficial de material, ce poate avea adancimea cuprinsa intre 0,01 mm și 3 mm.

Utilizam de asemenea si gravura mecanica, ce foloseste echipamente specializate ce formeaza santuri la suprafata materialelor, ce sunt la fel de variate: lemn, aluminiu, sticla, mase plastice, etc.. Gravura poate fi folosita pentru personalizare pixuri, brichete, brelocuri, insigne, medalii, materiale promotionale pentru plaja sau pentru gratar si timp liber, etc.

 

Personalizare prin transfer serigrafic

Transferul serigrafic – sau transferul prin plastisol – este o metoda ce permite atat realizarea de tricouri personalizate cu logo-ul companiei de exemplu, pentru a crea astfel echipamente de lucru personalizate, cat si imprimarea de imagini sau texte dintre cele mai variate pe material textil.

Dincolo de aceste metode de personalizare a produselor aflate in magazinul nostru online de articole promotionale, noi oferim si un alt tip de servicii, si anume servicii tipografice.

Din experienta noastra indelungata, reprezentata de mii de comenzi de materiale promotionale livrate in cele mai bune conditii peste tot in tara, am inteles ca nu doar obiectele sunt importante, ci si un material tipografic realizat la standarde inalte de calitate.

De aceea serviciile tipografice, fie ca e vorba de papetarie si print mic sau de print mare si outdoor, reprezinta o componenta importanta a uneltelor de marketing adresate clientilor nostri.

Pentru ca materialele textile s-au impus in ultimii ani tot mai mult pe piata materialelor promotionale cu impact mare asupra comunitatii si nu numai a destinatarului final, echipa noastra dispune acum de echipamente de transfer serigrafic performante.