Biopsia prostata. Introduceți datele personale și vă vom contacta în cel mai scurt timp

Biopsie: 5 lucruri pe care fiecare pacient trebuie să le cunoască | lexivo.ro

Biopsia prostatei prin fuzionarea în timp real a imaginii RMN cu imaginea ecografică fusion biopsy este o tehnică nouă, realizată cu ajutorul ecografului bkunic în România.

biopsia prostata prostatita de ciulin de lapte

Dotat cu software-ul bkFusion, acest aparat avansat biopsia prostata fuzionarea imaginii ecografice cu imaginile de la RMN prostatic multiparametric obținute anterior, crescând semnificativ acuratețea și precizia puncțiilor în cazul tumorilor prostatice de mici dimensiuni.

Ecograful bk permite importul de imagini de la RMN prostatic multiparametric, investigația imagistică cu cea mai mare acuratețe în diagnosticul cancerului de prostată.

biopsia prostata prostatita este manifestarea ei

Apoi, printr-o coordonare realizată biopsia prostata softul de care dispune aparatul, imaginea RMN este suprapusă imaginii ecografice, având astfel certitudinea că, la puncția bioptică, medicul care realizează prelevarea pentru biopsie atinge și zona țintă identificată la RMN.

Indicația pentru fuziunea cu RMN o au tumorile cu volum mic, la pacienți cu valori PSA nu foarte crescute, la care tușeul rectal nu biopsia prostata nicio modificare sau în situații în care valorile PSA cresc, cu toate că rezultatele puncțiilor anterioare au fost negative. Această procedură oferă o șansă în plus de a diagnostica corect cancerul de prostată.

biopsia prostata chist în prostată cu tratament pentru prostatita

Orice intervenție pentru cancerul de prostată se face numai pe baza confirmării anatomopatologice, în urma prelevării de țesut prin puncție bioptică. Pentru programări, folosiți formularul de mai jos: Introduceți datele personale și vă vom contacta în cel mai scurt timp Nume.

biopsia prostata prostatita și cum să o faceți

Mai multe despre acest subiect