Prostatita suicidara

O terapie genică

Totuşi, medicii oncologi consideră că vor avea nevoie de o serie de studii suplimentare, de durată, înainte ca eficienţa noului tratament să fie considerată validă.

prostatita suicidara

Cancerul de prostată reprezintă cel mai frecvent tip de cancer la bărbaţi în Marea Britanie, unde sunt diagosticate în fiecare an peste Studiul, coordonat de cercetătorii de la Houston Methodist Hospital din Texas, arată însă că această nouă "terapie genică suicidară", atunci când este administrată în combinaţie cu radioterapia, pare să devină un tratament promiţător contra cancerului de prostatita suicidara.

Tehnica se bazează pe modificarea genetică a celulelor canceroase, pentru ca acestea să transmită anumite semnale sistemului imunitar al pacientului.

prostatita suicidara

În urma acelor semnale, sistemul imunitar identifică tumorile, le atacă şi prostatita suicidara distruge. De obicei, organismul nu recunoaşte celulele canceroase ca pe nişte inamici, deoarece ele evoluează din celule sănătoase.

Prostatita suicidara deosebire de infecţii, la care organismul reacţionează imediat, sistemul imunitar nu reacţionează pentru a ucide celulele canceroase.

prostatita suicidara

Folosind un virus pentru a transporta tratamentul genic în interiorul celulelor tumorale, savanţii americani au reuşit să determine autodistrugerea acelor celule, prin alertarea sistemului imunitar al pacientului, care lansează "o ofensivă uriaşă" împotriva tumorilor respective. Limitare prostatita suicidara prostatită s-a bazat pe două grupuri de 62 de pacienţi.

Un grup a primit terapie genică de două ori, iar celălalt grup - alcătuit din pacienţi cu o formă mai agresivă prostatita suicidara cancer - a primit tratamentul de trei ori.

prostatita suicidara

Pacienţii din ambele grupuri au beneficiat şi de radioterapie. În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: insertcurrentlinkhere Anunțuri ZdV Premium.

Chronic prostatitis? Chronic Pelvic Pain? Know there is help and treatment - with Karl Monahan

Mai multe despre acest subiect