Prostatita cu ulei de ienupăr, Свежие записи

Prostatita cu ulei esențial de ienupăr
Transport gratuit pentru comenzile mai mari de de lei.

Uleiul esenţial volatil de ienupăr este extras din planta Juniperus communis, din familia Cupressaceae. Acest ulei esenţial este utilizat în aromoterapie pentru a ajuta la stimularea și întărirea nervilor și consolidarea stării de spirit în situații dificile.

prostatita cronica ed urinary test prostate cancer

De asemenea are un efect benefic asupra rinichilor ajutând la ameliorarea retenției de urină. Mai este utilizat pentru tratarea reumatismului, artritei și gutei, precum şi celuliti, acneei, dermatitei, a psoriazisului şi eczemelor.

Свежие комментарии

Ienupărul este un arbust veşnic verde, care poate crește până la 10 metri 30 de picioareîn sălbăticie, dar este cultivat la o înălțime de 2 metri, frunzele acele au o culoare verde-albăstruie, florile sunt mici, galbene iar arbuştii de sex feminin produc un fruct albastru-negru boabele de ienupăr. Planta are o mare prostatita cu ulei de ienupăr medicinală și a fost folosită împotriva bolilor contagioase, cum ar fi holera, febra tifoida şi ciuma, din Tibet până în Europa.

  • Uleiul eteric de ienupar Juniperus communis L.
  • Tratamentul prostatitei cele mai bune rețete populare
  • Prostatită acută / ulei de ienupăr ,analiza secretă a prostatei pentru prostatita cronică
  • Prostatita diflucan
  • Băi de ienupăr prostatită

Ienupărul era administrat femeilor mongole la începutul travaliului, iar în Iugoslavia a fost privit ca un panaceu.

Era ars în spitalele franceze, pentru a dezinfecta aerul și, de asemenea, este foarte bine cunoscut ca ingredient aromat pentru gin.

tratamentul prostatitei după intervenție chirurgicală poate o durere de cap din cauza prostatitei

Uleiul esenţial de ienupăr are o aromă proaspătă, ușor lemnoasă, dar ușor, este transparent sau galben pal la culoare şi cu o vâscozitate apoasă. Principalele componente chimice ale uleiului de ienupăr sunt: a-pinen, camphen, b-pinen, sabinen, myrcen, a-phellandren, a-terpinen, y-terpinen, 1,4-cineol, b-phellandren, p-cymen, terpinenol, bornyl acetat, cayophyllen şi în cantităţi reduse limonen, camphor, linalool, linalyl acetat, borneol şi nerol.

Medicul a interzis sexul cu adenom de prostată

Proprietăţile terapeutice ale uleiului esenţial de ienupăr sunt: antiseptic, anti-reumatic, antispastic, balanopostita cu prostatita, carminativ, diuretic, depurativ, rubefacient, stimulent, stomacal, sudorific şi tonic. Uleiul de ienupăr ajută la calmarea nervilor, ameliorează anxietatea, tensiunea nervoasă și epuizarea mentală.

Prostatită masculină, consecință la femei Este posibil să se încălzească cu prostatită Uleiul esenţial volatil de Cedru este extras din Cedrus deodara cunoscut sub numele de cedrul himalaian sau tibetandin familia Pinaceae.

Este util atunci când prostata este mărită, ajută în cazurile de incapacitate de a urina, în cazurile de cistită și pietre la rinichi. De asemenea, este util pentru celulită și retenție de lichide.

Uleiul de ienupăr, în general, ajută sistemul digestiv, în special în cazurile de obezitate, supraalimentaţie, sau balonare premenstruală şi are un efect tonic pentru ficat. Ajută la reglarea ciclului menstrual și ameliorează durerile din perioada menstruală.

flux lent cu prostatita calcificari la prostata

Stimulează eliminarea acidului uric și ,prin urmare, ameliorează durerea în caz de gută, reumatism și artrită. În afară de aceasta, uleiul de ienupăr este, de asemenea, foarte eficient pentru prostatita cu ulei de ienupăr, eczeme, ten gras, psoriazis și mătreață.

You’re Temporarily Blocked

Uleiul de ienupăr se combină foarte bine cu uleiurile de cedruchiparosgeraniumgrapefruit, lavandăbergamotătei, vetiver, salvie şi lemongrass. Precauţii: Uleiul esenţial de ienupăr este considerat non-toxic, dar, deoarece aceasta poate stimula musculatura uterină, nu trebuie utilizat în timpul sarcinii. Este un ulei non-sensibilizant, dar trebuie utilizat cu moderaţie. SUMAR Uleiul esenţial de ienupăr este un ulei foarte valoros și poate fi folosit în cazuri de tensiune nervoasă și anxietate, pentru problemele tractului urinar, pentru supra-alimentaţie şi obezitate, pentru eliminarea acidului uric și pentru îngrijirea pielii.

frecventa urinarii cum să vindeci prostatita cu clisme

Efectul benefic pentru tractul uro-genital a fost demonstrat de studii care au arătat că se îmbunătățește filtrarea glomerulară, determinând astfel excreția unor cantități mari de potasiu, sodiu și clor, utilă atunci când prostata este mărită. Aromoterapie Uleiul esenţial de ienupăr poate fi folosit pentru tratamentul dependențelor, tensiune nervoasă, mahmureală și pentru a stimula sistemul nervos și susţine spiritul în situații dificile.

Recenzii privind tratamentul prostatitei cu finalgon

Este deosebit de eficient în cazul supra-alimentaţiei şi obezităţii. Combinat în ulei de masaj sau diluat în baie Uleiul esenţial de ienupăr se foloseşte în cazul colicilor la adulți, artrită, celulită, tensiune nervoasă, cistită, dureri la urinare, gută, mahmureală, articulaţii umflate, probleme hepatice, oboseală musculară şi a exces de greutate.

Orice ulei de conifere va avea un efect pozitiv. Efectul antimicrobian este uleiul de lamaie, citrice. Dar cu citrice trebuie să fii atent, deoarece poate provoca alergii. Uleiul de celandină de la polipii din nas. Uleiul de eucalipt este capabil să vindece multe boli, este folosit în medicină, aromoterapie și cosmetologie.

În creme sau loţiuni Utilizat în creme sau loţiuni, uleiul de ienupăr poate fi util pentru ten gras, acnee, eczeme, dermatite, psoriazis și alte boli inflamatorii ale pielii. Uleiul de ienupăr poate fi utilizat şi diluat, sub formă de compresă, pentru artrită, eczeme sau infecţii.

Mai multe despre acest subiect