Glandei salivare.

Rolul glandelor salivare și importanța lor pentru sănătatea orală

Infecțiile acute ale glandelor salivare provoacă rareori complicații. Simptomele specifice unei infecții a glandelor salivare pot diferi de la o persoană la alta și pot depinde de localizarea și gravitatea lor.

adénome de la prostate traitement naturel cum arată prostata la bărbați

Cele mai comune simptome ale unei infecții salivare. Simptome: Umflarea glandei salivare și a țesuturilor din jurul ei Febră și frisoane Drenarea la glandei salivare cavității bucale a lichidului infecțios din glandă Dificultăți în a deschide gura, a mesteca sau a înghiți Gust neplăcut Pentru a diagnostica glandei salivare infecție a glandelor salivare, medicul va analiza antecedentele medicaleva interoga persoana în cauză cu privire la simptomele resimțite și va examina glandele salivare.

Testele imagistice precum tomografia computerizată CT sau ecografia pot detecta blocaje ale glandelor salivare din cauza consecințele prostatitei sau tumorilor salivare.

zona central de la próstata excreția din uretră în prostatită

Hidratarea și antibioticele intravenoase pot fi necesare pentru a împiedica o infecție a glandelor salivare să se răspândească în țesuturile profunde ale capului și gâtului sau în fluxul sanguin, ceea ce poate duce la complicații.

Dacă infecția nu răspunde la hidratare și la antibiotice IV după 48 de ore, incizia chirurgicală și drenarea glandei salivare pot fi necesare pentru controlul infecției. Nu există nicio glandei salivare de a preveni cele mai multe infecții ale glandelor glandei salivare.

cursul bolii prostatita patogeneza prostatitei acute

Cel mai bun mod de a reduce riscul dezvoltării unei infecții este să beți multe lichide și să practicați o igienă orală bună. Aceasta include periajul dinților și folosirea aței dentare de două ori pe zi.

cancer de prostata etapa 4 sintomas fără haritone pentru prostatită

Mai multe despre acest subiect