Catena prostata

catena prostata

Descriere Sunvert x 30cpr. Sunvert are in compozitie doua catena prostata de Graminex, o substanta activa cu efecte benefice dovedite in ceea ce priveste combaterea prostatitei si problemelor asociate acestei afectiuni.

resort belokurikha tratament prostatita tulburări urinare cu prostatită

De asemenea, Sunvert contine extracte de Serenoa Repens, Curcuma Longa si Boswellia serrata, care actioneaza impreuna pentru reducerea catena prostata oxidativ si a inflamatiei, dar si a disconfortului din timpul urinarii. Sunvert se ia cate 2 capsule pe zi.

Supliment alimentar ce conține Graminex, extracte de Serenoa Repens, Curcuma longa și Boswellia Serrata cu efect antioxidant si antiinflamator care ajuta la mentinerea sanatatii cavitatii peritoneale atat la femei, catena prostata si la barbati.

cu prostatita, picura de la capat tehnologii moderne pentru tratamentul prostatitei

Sunvert ajuta si la mentinerea functionarii normale a prostatei si contribuie la imbunatatirea vietii sexuale la barbati. Beneficii Sunvert Graminex — prin conținutul de aminoacizi și fitosteroli, contribuie la menținerea sănătății cavității peritoneale și a sănătății prostatei.

metode progresive de tratament al prostatitei mucus în urină cu prostatita

Serenoa Repens — ajută la menținerea sănătății tractului urinar si la eliminarea excesului de apa din organism Curcuma Longa are efect antioxidant, de protejare a organismului împotriva stresului oxidativ Boswellia serrata — rol in reducerea inflamației de la nivelul tractului urinar Mentinerea sanatatii cavitatii peritoneale si a prostatei.

Mod de utilizare Sunvert oral — câte 1 comprimat filmat de Sunvert de doua ori pe zi. Comprimatele se inghit intregi, cu un pahar cu apa.

prostax lp 10 mg notice prostatitis aguda sintomas

Mai multe despre acest subiect